Biografija

Bebac pansion za pse

Zoran Kempl

Profesionalni sam odgajivač i stručnjak za životinje sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa psima u različitim okruženjima, uključujući bokseve, zoo vrtove, azile, prihvatilišta, zatvorene prostore i pansione. Već preko 30 godina posvećen sam uzgoju i treningu pasa.

Od malih nogu radim dresuru pasa, specijalizujući se za kućne ljubimce. Moja stopa uspeha u dresuri je 100% u poslednjih nekoliko godina. Što se tiče uzgoja, mnogi od mojih pasa postali su šampioni na izložbama lepote. Sve ovo započeo sam isključivo iz ljubavi prema životinjama, a naročito prema psima. Fasciniralo me je koliko su moji psi pokazivali zaštitničke sposobnosti; često su instinktivno reagovali na potencijalne pretnje.

Mogu reći da sam uspeo ostvariti svoje želje i snove. Kada sam poželeo pse određene boje i izgleda, na kraju sam ih i dobio. Isto tako, postigao sam da moji psi postanu šampioni na takmičenjima u lepoti. Moje obrazovanje i veštine stekao sam iz iskrene ljubavi prema psima. Na prvom mestu mi je uvek zdravlje i dobrobit pasa, dok je novac na poslednjem mestu.

Kao trener pasa, uspešno sam rešio mnoge probleme u ponašanju, uključujući agresiju i strah, nakon neuspelih pokušaja svetski poznatih stručnjaka poput Martina Ruttera. Spasio sam mnoge pse od eutanazije i usrećio mnoge pse i njihove vlasnike.