O nama

Bebac pansion za psve

Zadovoljnih klijenata
0
Diploma
0
Pansiona
0
Srecnih pasa
0

Nalazimo se na svega nekoliko kilometara od Subotice, u mirnom i prijatnom kraju. Pansion se nalazi u dvorištu porodične kuće.

Raspolažemo sa 16 prostranih boksova, uključujući boksove unutar kuće sa klimatizacijom, grejanjem i ventilacijom. Svaki boks ima svoj sanitarni čvor, a nekoliko boksova unutar kuće omogućavaju izlazak u sopstveno dvorište. Takođe, posedujemo 100 m² prostora namenjenog isključivo za igru i razonodu Vašeg ljubimca.

Svesni smo da je ostavljanje ljubimca stresno i za Vas i za njega. Zato svakom psu posvećujemo dovoljno ljubavi, pažnje i vremena, oslanjajući se na preko 30 godina iskustva. Bavimo se i profesionalnim odgojem i dresurom pasa, a naš uspeh možete videti na našim društvenim mrežama.

Prijem pasa

Prilikom prijema psa, vrši se testiranje karaktera i neophodan je validan veterinarski izveštaj o zdravstvenom stanju psa, slika ljubimca ne starija od 72 sata, kao i potvrda da je pas očišćen od unutrašnjih i spoljnih parazita. Podrazumeva se da pas mora biti uredno i redovno vakcinisan. Ako ostavljate psa na duži period, cena će biti korigovana.

Za naše male prijatelje obezbeđeni su veterinarski i video nadzor, tako da možete videti svog ljubimca kad god poželite.

CINJENICE

Udoban pansion

Potrudili smo se da obezbedimo vasem ljubimcu udoban i adekvatan pansion

Higijena

Higijena nam je na prvom mestu!

Profesionalna dresura

IMG_1665
Play Video